Coneixement
Casa > Coneixement > Contingut

La superfície de les brides té un efecte rugós sobre el segell?

La superfície de les brides té un efecte afilat al segell?

Les Brides són les superfícies més suaus? De fet, aquest no és el cas, cal veure on esteu utilitzant, de manera que les brides tindran una rugositat superficial diferent, els següents fabricants de brides per donar-vos una descripció detallada del personal.

La influència superficial de les brides sobre l'efecte de segellat d'un gran impacte, especialment quan s'utilitza una junta no suau, el valor de rugositat de la superfície de segellat és una de les principals causes de fuga. Per exemple, girar la superfície de les brides del ganivet és una espiral, l'ús de la junta metàl·lica, si el valor de rugositat és gran, la junta no es pot bloquejar la fulla de ganivet formada per la ranura espiral, a pressió, els mitjans es filtraran aquesta trinxera.

La junta suau té un grau de suavitat molt menor a la superfície de les brides, ja que és fàcil deformar i pot bloquejar la vora de tall, evitant així la fuga. A la xapa suau, les brides són massa suaus, però no està malament, perquè en aquest moment la resistència de fugida de la interfície es fa més petita.

Per tant, quan comprem les brides es pot utilitzar segons el seu propi entorn per confirmar si és necessari un punt suau o tosc, és clar, no sabeu on consultar els fabricants de personal de les brides, us donarem el millor ús del programa.

Brides d'acer inoxidable, ja que l'acer inoxidable té una bona resistència a la corrosió, de manera que les parts estructurals poden mantenir la integritat del disseny d'enginyeria. Les brides no produeixen corrosió, picadures, corrosió o desgast. Les brides que contenen crom, a més, proporcionen resistència mecànica i una gran allargament en una fabricació fàcil de peces, es poden satisfer amb les necessitats dels arquitectes i dissenyadors estructurals. Tots els metalls reaccionen amb l'oxigen a l'atmosfera per formar una pel·lícula d'òxid a la superfície. Si es formen forats, la superfície de l'acer al carboni es pot aconseguir mitjançant pintura amb una pintura o un metall resistent a l'oxidació, però, com se sap, aquesta protecció només és una pel·lícula.

Les brides en l'ús del procés inclouen:

1, cromat Flanges tub després de l'enduriment de l'estàndard nord-americà Brides Brides més grans, propenses a esquerdes. Si el mateix tipus de soldadura de cèrcit d'acer inoxidable (G202, G207) ha de ser més de 300 ℃ preescalfament i 700 ℃ després del tractament de refredament lent. Si la soldadura no es pot aplicar a un tractament tèrmic posterior a la soldadura, haureu d'utilitzar l'elèctrode de les brides (A107, A207).

2, brides, per tal de millorar la resistència a la corrosió i la soldadura i l'augment adequat en la quantitat d'elements d'estabilitat Ti, Nb, Mo, etc., millor que les brides de crom millor. Quan s'utilitzi el mateix tipus de flanges electrode de crom (G302, G307), hauria de tenir més de 200 ℃ preescalfament i 800 ℃ després del temperat al voltant del tractament. Si la soldadura no es pot tractar amb calor, haureu d'utilitzar l'elèctrode de les brides (A107, A207).

3, per evitar que les brides cobrin la calefacció causada per la corrosió dels ulls, la corrent de soldadura no hauria de ser massa, menys d'aproximadament el 20% d'elèctrode d'acer al carboni, l'arc no ha de ser massa llarg, fred entre les capes, la graella estreta és apropiada .

4, l'elèctrode s'ha d'utilitzar per assecar-se, el tipus de calci de titani s'ha d'assecar a 150 ℃ durant 1 hora, un tipus baix d'hidrogen hauria de ser de 200 a 250 ℃ d'assecat 1 hora (no es pot repetir l'assecat o es pot pelar la pell ), per evitar la soldadura d'oli de pasta i altres brutals, per tal de no fer que la soldadura augmenti el contingut de carboni i afecti la qualitat de la soldadura.

5, soldadura de canonades de brida, per precipitació repetida de calor de carburs, reduint la resistència a la corrosió i propietats mecàniques.

6, la canonada de baixa pressió pot utilitzar les brides de cable, més de 4 kg de pressió mitjançant brides de soldadura, l'elèctrode ha de tenir una bona resistència a la corrosió i resistència a l'oxidació. Afegiu una junta entre les dues brides i estreneu-la amb perns. Diferents brides de pressió tenen un gruix diferent i utilitzen diferents cargols.


Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd

S