Forgings caiguts

Peces de forja especial d'acer inoxidable

La forja d'acer inoxidable és un dels nostres productes bàsics. Vam tenir la llarga experiència de les produccions de forja d'acer inoxidable. Utilitzem dos tipus de maneres de producció quan forem els acers inoxidables: forjat obert forjat i tancat forjat. No només estem disponibles dels acers inoxidables normals, ...

La forja d'acer inoxidable és un dels nostres productes bàsics. Vam tenir la llarga experiència de les produccions de forja d'acer inoxidable. Utilitzem dos tipus de maneres de producció quan forem els acers inoxidables: forjat obert forjat i tancat forjat.

No només estem disponibles dels acers inoxidables normals, com els 316, 316L, 304, 304L, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205, F51, sinó que també disposem del material realitzat per l'usuari segons les exigències o DIN, Normes ANSI, EN. Vam tenir el soci adequat per subministrar-nos tot tipus d'acers inoxidables.

Gràcies a les nostres tècniques i equips avançats, teníem totes les competències per forjar els productes d'alta dificultat, com forjats de parets primes, forjats complexos i forjats forts.

Llevat de les superfícies de mecanitzat, hem disparat les altres superfícies, de manera que les superfícies de les peces de fosa d'acer inoxidable són molt bones.

Teníem els centres de mecanitzat CNC, torns CNC i altres equips de mecanitzat, de manera que podem subministrar les peces forjades d'acer inoxidable acabades.


Voleu peces de forja especials d'acer inoxidable personalitzades a l'engròs d'un dels principals fabricants i proveïdors de Drop Forgings? A continuació, podeu contactar immediatament amb la nostra fàbrica.

Hot Tags: Proveïdors de peces especials d'acer inoxidable, fabricants, fàbriques, majoristes, personalitzades
Productes relacionats

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd