Vàlvula forjat metre cos palanques Flangebolt Forgings

Elaborem tipus de forjat cos, els òrgans s'utilitzen principalment per a vàlvules, metres i altres equips. Comparar amb el cos fos, la qualitat del cos de vàlvula forjat metres és molt millor, el cos forjat és adequat per a les vàlvules d'alta pressió.

Elaborem tipus de forjat cos, els òrgans s'utilitzen principalment per a vàlvules, metres i altres equips.

Comparar amb el cos fos, la qualitat del cos de vàlvula forjat metres és molt millor, el cos forjat és adequat per a les vàlvules d'alta pressió. En general, el cos fos propensa a defectes, com la cavitat encongiment, escòria, però el cos forjat no es tenia aquests defectes, el cos forjat tenia la perfecta estanquitat en seus components interns.

Nostres materials de vàlvula forjat metre cos: inoxidables, acers de carboni, d'aliatge acers, 316 L, 316, 304 L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4418, 1.4432, 1.4462, 2205 F51 A105, F11, S355J2, Ck45, etc..

També vam tenir les competències de mecanitzat, pintura, muntatge, així que està bé per a nosaltres proveir el forjat acabat cos amb completa mecanitzades, CNC convertit, mòlta, perforat, rosca, pintat, muntatge, etc.

A més, podem fer les proves de pressió a la nostra fàbrica, així que no és un problema per a nosaltres abastir els cossos forjades perfectes.

 

 

 

¿Vas a l'engròs personalitzat forjat vàlvula metre cos palanques Flangebolt Forgings d'un dels principals fabricants de gota Forgings i proveïdors? Llavors vostè pot fer immediatament en contacte amb la nostra fàbrica.

Hot Tags: Forjat vàlvula metre cos palanques Flangebolt Forgings proveïdors, fabricants, fàbrica, a l'engròs, a mesura
Productes relacionats

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd