Maquinària Elèctrica

Eixos motoritzats de màquina de freqüència d'alta velocitat

Els eixos motoritzats de màquina de freqüència d'alta velocitat s'utilitzen àmpliament a les màquines CNC, centres de mecanitzat, centres de processament de motlles de maquinària, eines de mecanitzat, màquines de treball en fusta, màquines centrífugues, mecanitzat de vidres, pinzells, bloqueig i altres indústries. Els eixos del motor es caracteritzen per un baix soroll, petit ...

Els eixos motoritzats de màquina de freqüència d'alta velocitat s'utilitzen àmpliament a les màquines CNC, centres de mecanitzat, centres de processament de motlles de maquinària, eines de mecanitzat, màquines de treball en fusta, màquines centrífugues, mecanitzat de vidres, pinzells, bloqueig i altres indústries.

Els eixos del motor es caracteritzen per un baix soroll, una vibració petita, una gran força de parell i un funcionament estable, amb una velocitat de fins a 0,01-0,1 milions de revolucions i la potència fins a 30 kW.

Amb els equips precisos de mecanitzat, tecnologies de processos científics i raonables, mètodes avançats de prova i tecnologia de muntatge de classe puny, juntament amb els coixinets de bola de ceràmica d'alta precisió i alta velocitat, l'empresa havia subministrat els motors d'alta velocitat de sèrie, Eixos motoritzats de velocitat per a processos de perforació, fresat, trituració i tallat.


Vas a engranar a mà alçada personalitzats de màquines d'alta velocitat de màquines d'alta velocitat d'un dels principals fabricants i proveïdors de maquinària elèctrica? A continuació, podeu contactar immediatament amb la nostra fàbrica.

Hot Tags: Màquines d'alta velocitat motoritzades amb eixos proveïdors, fabricants, fàbriques, a l'engròs, personalitzats
Productes relacionats

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd