Castings / Vàlvules

Injecció de precisió perforada per cera perduda

Tecnologia: cera perduda. Subministrem tipus d'acer inoxidable d'injecció de precisió en fosa d'acer inoxidable d'acord amb els dibuixos i demandes del client. Per als nous productes, primer hem de fer les eines i els patrons de fosa. Estem disponibles en fosa d'acer inoxidable, fosa d'acer al carboni i fosa d'acer d'aliatge. La precisió ...

Tecnologia: cera perduda. Subministrem tipus de peces de fosa de precisió d'acord amb els dibuixos i demandes del client. Per als nous productes, primer hem de fer les eines i els patrons de fosa.

Estem disponibles en fosa d'acer inoxidable, fosa d'acer al carboni i fosa d'acer d'aliatge. Les peces de fosa de precisió s'utilitzen àmpliament per a vàlvules, bombes, mesuradors, màquines de construcció, màquines agrícoles, equips químics, equips marins, equips submarins, etc.

Els codis de material de nosaltres són 316L, 316, 304L, 304, 1.4301, 1.4404, 1.4408, 1.4432, C45, 42CrMo4, S355JR, etc.

En general, també mecanitzem les peces de fosa de precisió en els nostres equips CNC.


Vareu a l'engròs una inversió de precisió a mida personalitzada en fundició d'acer inoxidable perduda d'un dels principals fabricants i proveïdors de fosa / fosa? A continuació, podeu contactar immediatament amb la nostra fàbrica.

Hot Tags: La inversió de precisió va perdre cera proveïdors de fosa d'acer inoxidable, fabricants, fàbrica, majoristes, personalitzats
Productes relacionats

Jingjiang Jinlun Machine Manufacturing Co, Ltd